skip to Main Content

Diensten

Wat we doen

Structurele, strategische personeelsvoorziening is belangrijker dan ooit. Juist bij het MKB. Het is een essentieel onderdeel van een bedrijf. HRM is vaak een onderdeel van de administratie, of van de boekhouding. Professionals worden pas ingehuurd als er problemen zijn. Maar je personeel is je kapitaal en je toekomst. Personeel kan het verschil maken. Daar ligt onze expertise. Samen zetten we uw bedrijf elke dag een beetje beter op de kaart.

Baan Personeel is een volwaardige businesspartner die u als werkgever adviseert en ondersteunt bij het inrichten van uw organisatie. We begeleiden u ook bij de praktische uitvoering hiervan. We nemen het u uit handen, of we leiden uw eigen mensen op. Door continu te scannen en bij te sturen, kunnen we ervoor zorgen dat de instroom, de doorstroom én de uitstroom soepel lopen en dat het HRM-beleid gaat bijdragen aan het resultaat van uw bedrijf.

Maar er zijn ook goede mensen nodig om daar invulling aan te geven. Zodat het vaste team en de flexibele schil optimaal kunnen functioneren. Door onze HRM-dienstverlening te combineren met kwalitatieve recruitment kunnen we u als werkgever écht helpen. De juiste aandacht voor personeelszaken is pure concurrentiekracht.