skip to Main Content

Ik krijg echt energie van het bemiddelen van mensen naar een nieuwe baan. Uiteraard ook van het helpen van bedrijven aan goed personeel. Dat is waar BAANPersoneel de hele dag mee bezig is. Ondanks het feit dat ik deze week op mijn tandvlees liep omdat ik mijzelf niet helemaal lekker voelde, hebben wij vandaag 2 DoneDeals gerealiseerd.

Tegenwoordig hebben een aantal werkzoekenden totaal geen beeld meer van een schappelijk salaris. Een salaris wordt gebaseerd op: functie, opleiding, werkervaring, leeftijd en competenties. Daarnaast is de aanvulling van secundaire arbeidsvoorwaarde ook niet geheel onbelangrijk. Denk hierbij aan allerlei extra’s naast het loon zoals een sportschoolabonnement of het doen van een interne opleiding.

Dan nog een mooi bedrijfsbezoek bij één van onze vaste partners in Beverwijk. Zij zijn op zoek naar iemand die het vak in de techniek graag zou willen leren. Toevalligerwijs hebben wij zo’n iemand in bemiddeling die vandaag op gesprek is geweest. Aanstaande dinsdag kan hij beginnen.

Tot slot mocht ik vandaag bij een nieuwe bedrijf ons concept presenteren. Het gaat om een logistiek bedrijf en het gesprek was met de logistiekmanager. Het ging ontzettend goed en komende week hoor ik meer van deze potentiële partner over de vervolg stappen. Een intensieve week die wat stroef begon, maar goed eindigt.

#baan #personeel #werving #selectie #wervingenselectie #detachering #recruitment #bemiddeling #hr #advies #Dave #donderdag #Update