skip to Main Content

Een nieuwe BAAN in Beverwijk: HERE WE GO Lisa -> Blok Plaatmateriaal 🟡⚫️

De nuchtere Lisa uit Heemskerk heeft een nieuwe baan in Beverwijk bij Blok Plaatmateriaal. Deze horecatijger was op zoek naar een nieuwe uitdaging in een andere branche. Met de hulp van Baan Personeelsdiensten is dit gelukt! Vanaf begin september bekleed Lisa de functie van receptioniste bij deze IJmondse grootmacht.

Als receptioniste bij Blok Plaatmateriaal in Beverwijk speelt Lisa een cruciale rol in de bedrijfsactiviteiten. Haar vriendelijke glimlach en gastvrije houding zijn het eerste wat de bezoekers, klanten en leveranciers ervaren. Lisa is het visitekaartje van Blok Plaatmateriaal en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt.

Haar dagelijkse taken omvatten het beheren van de receptie, het begroeten van bezoekers, het beantwoorden van telefoongesprekken en het coördineren van afspraken.  Zij is verantwoordelijk voor het verstrekken van informatie en het beantwoorden van vragen, waardoor zij een essentiële schakel is in het verstrekken van een uitstekende klantenservice.

Daarnaast biedt Lisa administratieve ondersteuning, zoals het beheren van de post, het bijhouden van e-mails en het ondersteunen van andere afdelingen met hun dagelijkse taken.  Zij werkt nauw samen met collega’s om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Als receptioniste bij Blok Plaatmateriaal maakt Lisa deel uit van een dynamisch team en draagt zij bij aan het succes van een toonaangevende speler in de plaatmateriaalindustrie.

Bij Baan Personeelsdienst B.V. in Beverwijk hanteren we een efficiënte en persoonlijke aanpak om de perfecte match te creëren tussen werkgevers en kandidaten. Onze focus ligt op het begrijpen van de behoeften van zowel werkzoekenden als bedrijven, zodat we duurzame en succesvolle arbeidsrelaties tot stand kunnen brengen.


Namens het gehele team van Baan Personeelsdiensten wensen wij Lisa veel succes met haar nieuwe uitdaging als receptioniste bij Blok Plaatmateriaal

#baan #personeel #personeelsmakelaar #baanmakelaar #wervingenselectie #werving #selectie #detacheren #bemiddeling #advies #marketing #sales #HR #humanresources #herewego #DoneDeal #ijmond #beverwijk #heemskerk #solliciteren #vacatures #dinsdag #september