skip to Main Content

Dave’s Donderdag Update BAANBlog #99: Nieuwe Starters & 8 van de 10

De meeste van onze partners zijn deze week weer volledig begonnen met hun werkzaamheden. Dit is erg fijn omdat wij dan sneller kunnen schakelen met onze kandidaten. Er is namelijk nog steeds een schaarste op het gebied van personeel en het zou zonde zijn voor beide partijen als we goede en getalenteerde professionals kwijt raken. Door middel van dit snelle schakelen zijn er de afgelopen weken 5 nieuwe medewerkers gestart. Van leerling CNC’er tot ketelschoonmaker. Aanstaande maandag staan er ook 2 mannen te popelen om van start te gaan.

Naast alle starters lopen de gesprekken ook heerlijk door. Pak hem beet 8 van de 10 sollicitanten kunnen na hun gesprek bij BAANPD direct op sollicitatiegesprek bij één van onze partners. Een prachtige score om zeker op voort te kunnen borduren. Ben jij ook op zoek naar een nieuwe BAAN in de omgeving? Kom zeker eens langs op Baanstraat 80 en zit binnen de kortste keren bij één van de mooiste bedrijven van de IJmond aan tafel.

Buiten de sollicitatiegesprekken op kantoor en de voorstellen aan partners was het uiteraard ook tijd voor klantbezoeken. Woensdagmiddag langs Colorscan voor nieuwe ideeën voor de website. Vandaag langs Effingo voor de merchandise. We zijn bezig voor een BAANPD lijn voor diverse producten. Een aantal standaard producten die wij het hele jaar door kunnen gebruiken en een aantal zullen seizoensgebonden zijn.

Dat was blog 99 al weer…. Wat een aantal. Volgende week blog 100! Om alvast een tipje van de sluier te geven, zal deze niet vanuit ons eigen kantoor worden geschreven. Bestemming is het Spaanse eiland Mallorca waar ik samen met Erik op trainingskamp ben met de zaterdag selectie van RKVV DEM. Super veel zin in en een mooie locatie voor blog 100.

#baan #personeel #werving #selectie #wervingenselectie #detachering #bemiddeling #advies #baanmakelaar #recruitment #werken #werk #partner #kandidaat
#solliciteren #sollicitant #beginnen #starten #nieuw #donderdag #Update #ijmond #regio #gesprek #marketing #sales #merchandise #trainingskamp #spanje