skip to Main Content

Baan Personeel blog 135

Werving & Selectie

Met Baan Personeel werken wij altijd met lange termijn relaties. Zodoende komen partners waar wij een tijd geen personeel aan hebben geleverd bij ons terug. In de regio van Beverwijk of juist daar buiten, een functie op kantoor of in de buitendienst, dat maakt niet uit. Baan Personeel verzorgt de werving en selectie in de brede zin van het woord. Voor een aantal vaste partners zijn wij op zoek naar bijvoorbeeld projectleiders en werkvoorbereiders maar ook naar timmerlieden en monteurs. Dat toont de veelzijdigheid aan.

De klik

Bij werkzoekenden is BAANPersoneel altijd op zoek naar de klik. Wat wekt iemands interesse en welke raakvlakken zijn er? Met behulp van de klik kun je veel sneller schakelen richting partners. Deze week hebben er twee kennismakingsgesprekken plaatsgevonden tussen werkgever en werknemer. Een magazijnbeheerder en een Jr projectleider. Vanaf het eerste moment was de klik en het vertrouwen aanwezig. Beide kandidaten zijn in een ver stadium met onze opdrachtgevers. Daarnaast is er een inspecteur gestart bij een vrijwel nieuwe opdrachtgever. Louter Positiviteit dus.

Nieuw systeem

De meeste tools en objecten zijn op den duur aan vervanging toe. De komende periode zal het CRM-pakket aan de beurt zijn. Dit is een cruciaal onderdeel van de onderneming, namelijk het systeem waar alle data en gegevens in verwerkt worden. Van betalingen tot aan arbeidsovereenkomsten. Naar mij idee een goede en nodige investering die het werk gemakkelijker maakt. Veel wordt geautomatiseerd zoals het registreren van gewerkte uren en het vernieuwen van cao’s. Zoals het er nu voorstaat kan er in december met het nieuwe systeem worden gestart.

Vernieuwing pand

Nu we het toch over vernieuwen en vervangen hebben…. Nee niemand van ons huidige team wordt er vervangen. Morgen komt als het goed is ons nieuwe partnerbord voor de donedeals en andere activiteiten. Elke nieuwe match moet uiteraard in het zonnetje worden gezet. Het echte zonnetje is deze week verdwenen, maar voor komend jaar is ons pand voorzien van nieuwe zonneschermen. Volgende week een nieuwe update vanuit Baan Personeel en Werving & Selectie-land.

 

Volg Baan Personeel op social media:
https://www.facebook.com/baanpersoneel
https://www.linkedin.com/company/baan-personeelsdiensten/
https://www.instagram.com/baanpersoneel/

#baanmakelaar #baan #personeel #werving #selectie #wervingenselectie #detachering #bemiddeling #advies #Dave #donderdag #Update #blog #marketing #sales #HR #humanresources #CRM #vacatures #banen #solliciteren #werken #DoneDeal #beverwijk #ijmond